DARUJTE ZÁŽITOK
DARČEKOVÉ POUKAZY ONLINE

Premýšľate nad darčekom pre svojich blízkych, obchodných partnerov či kolegov? Nie ste si istý, ktorú službu alebo balíček v hoteli Stupka Tále zvoliť? Ideálnym riešením je práve peňažný darčekový poukaz, ktorý môžete čerpať ako credit pri online rezervácií cez webovú stránku.

Užite si Tále!


Lyžovanie, golf, hory, spa & wellness ... To všetko sú Tále. Či už ste aktívnym hráčom golfu, milujete lyžovanie, hľadáte aktívnu dovolenku alebo len dokonalý relax pre Vašu rodinu - Tále sú to pravé miesto, ktoré vás nadchne.



Gray Bear Tále – golfový rezort s prvým 18-jamkovým majstrovským ihriskom na Slovensku.


Tri štýlové slovenské reštaurácie a koliba, ktoré budete milovať.



Široká ponuka aktivít uprostred nádhernej prírody Nízkych Tatier.


Spa & Wellness vrátane bazéna so slanou vodou.

HomeHome

Úchvatný zážitok

V zime lyže, v lete golf


Unikátna poloha celého rezortu – priamo uprostred Nízkych Tatier – vytvára jedinečné podmienky pre takmer všetky druhy športov. V zime si užijete parádnu lyžovačku a v lete golf, alebo si môžete len tak a nekonečne užívať možnosti Horehronia a Nízkych Tatier.


  • Prvé 18-jamkové majstrovské ihrisko na Slovensku
  • 9-jamková akadémia s možnosťou večernej hry
  • Jedno z najznámejších stredísk v regióne Horehronie
  • Celková dĺžka tratí 2,77 km je umelo zasnežovaná
  • 6 vlekov s kapacitou 4 110 osôb za 1 hodinu


Jedinečný bazén so slanou vodou!

Dokonalý relax


Relaxujte v lone nízkotatranskej prírody

Wellness centrum je prispôsobené aj pre imobilných návštevníkov vďaka vybaveniu tzv. stropným zdvihákom, ktoré im umožňuje pobyt v bazéne.


Slovenská pohostinnosť

Lokálna gastronómia si vás podmaní


Gastronomické špeciality šéfkuchára Ski, Golf & Hotel Resortu Tále si môžete vychutnať nielen v reštaurácii hotela Stupka, ale aj v štýlovej Kolibe a na zimných terasách reštaurácie Gray Bear v areáli strediska Ski Tále.

Počas leta vám ponúkame posedenie na letných terasách golfového areálu Gray Bear.
Chutné jedlá sú pripravované z čerstvých surovín vo všetkých reštauráciách rezortu.